Môj denník

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nikdy viac!

Minuly tyzden ma mama zobrala na nakup do Tesca. Pol hodinu som sme tam stravili, naplnili kosik uuplnymi blbostami. Ked uz som toho mala fakt dost, sli sme okolo casti s oblecenim a matka zbadala kus fakt hnusneho tricka a zahlasila, ze si ho fakt musim skusit. Predstavte si to najskaredsie tricko,ake ste kedy videli s otrasnou zelenou farbou (matka zboznuje zelenu,tak vsetko musi byt v nej-auto, obyvacka, oblecenie..).

Nenapadne som vzala to damske tricko a zamierila som si to do kabinky. Nastastie uz boli kabinky na skusanie zavrete, aspon som si ho nemusela skusat a kupovat ho...teda aspon som si to myslela...pokial ma nedonutila sa schovat za stender s oblecenim a vyskusat si ho. Ako to uz v takych chvilach chodi, sli okolo 5 chalani akurat,ked som si ho skusala a zacali na mna pokrikovat..no od hanby som sa sla prepadnut.

Obliekla som sa, dala som to tricko naspat a vynadala mame. Nechapem preco mi stale chce kupovat veci, uz viackrat sme sa bavili o tom, nech mi da radsej peniaze a kupim si nieco stylove, nie to,co sa nosilo pred 30 rokmi

Môj denník | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014