Môj denník

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ach jaj

Mám taký menší problém. Resp. problém väčší ..mám väčšie číslo nohy, než je bežné u ženských nôžok :-) čo už... stávajú sa aj horšie veci :-)

 

Ono by to problém nebol, lenže ak ste boli v nedávnej dobe v obchode, kde predávali nejakú obuv, tak mi isto dáte za pravdu, že buď..

 1. topanky majú obrovský opätok (obdivujem všetky baby, ktoré to zvládajú nosiť a nevyzerajú ako z Matrixu, keď sa niekde privrznú medzi kockami, dlaždicami, atď..). Však to by som mala pomaly dva metre a to sa už ťažko nastupuje do metra, a hľadieť z toľkej výšky nie je žiadna výhra - vravia, že hore je lepší vzduch..no čo ja viem? ....

2. opätky majú minimálny opätok - hmm..tu by problém nebol, kebyže nemám plochú nohu... tak nosenie topánok bez opätku je potom väčším utrpením. Lenže tie topánky majú taký hrozný dizajn. Tie zaokrúhlené, zrezané špičky. Veď to je des! Teda mne osobne sa to fakt nepáči, keď v nich noha vyzerá ako zrezaná niekde za členkom.

Z tejto dvojvariácie ponúkaných druhov topánok sa mi viacej vlasy dupkom postavili a viacej sa skučeravili. Nemám rada nakupovanie a tak hľadanie vhodných topánok (pri splnení mojich "náročných" požiadaviek) je takmer nesplniteľná misia. Lenže občas tak učiniť treba. A ešte keď vám bontón firmy striktne určuje, čo nosiť môžete a na čo môžte rovno zabudnúť. Slovo dalo slovu a tak som sa včera dokopala a našla som jedny topánky. Na nízkom. S mierne zrezanou špičkou, ktorá nevyzerá až tak zle. Moja veľkosť (v mojom prípade sa fakt dá hovoriť o veľkosti, a nie malosti :-)). Hmmm...ale to by bol v tom čert, kebyže to nemá nejaký háčik. A ten spočíva v tom, že sa topánky nedali odkódovať. V niektorých predajniach majú zabudovaný akýsi elektronický kód, ktorý zapípa hneď, keď ich chcete preniesť cez dvere predajne. Dobrý výmysel proti zlodejom. Lenže nie je to také jednoduché ako ma aj oblečenie, kde vám odmontujú akési obdĺžnikové či okrúhle plastové srandy. Tu je to "vsadené" priamo v topánke. Už som nemala nervy na ďalšie hľadanie topánok, a potreba nových bola veľká. Tak som si ich kúpila. Uvidíme, v ktorom obchode narazím na podobný chrániaci systém, aký majú v tejto predajni obuvi. To len potom začne sranda, keď im budem vysvetľovať, že som fakt neukradla žiadnu knihu, ani klobásu nemám zastrčenú vo vrecku. Pre istotu nosím so sebou bloček od týchto topánok, veď človek nikdy nevie, kde mu to zapípa :-)) Hmm...v robote máme tiež turn-tickety... to by potom problém nebol, kebyže ma to tam nechcelo pustiť :-))

Prajem vám pekný deň plný pozitívnych zážitkov :-) 


Môj denník | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014